Jouw visie is dichterbij dan je denkt.

Veel mensen denken dat wij alleen maar beschikbaar zijn voor de rijke voetballers, de expats en de investeerders. Niets is minder waar.

Wij pakken geen marges op apparatuur.

Sterker nog, als wij het voor je inkopen delen we onze korting. Tegenwoordig stunten de electronica boeren zo met de prijzen, daar maken we samen gebruik van!

Wij adviseren op de keuze van de apparatuur en zoeken de beste aanbieder die dat kan leveren. Dan heb jij; én de beste prijs, én een garantie die alleen de partijen waar wij mee samenwerken kunnen garanderen.

Dat is pas een win-win!

 

Hoe gaan wij te werk?

1. Aan tafel

Wij kunnen je pas echt van dienst zijn als we je leren kennen. Daarom komen we graag langs of plannen we een afspraak bij ons in de showroom. We ontwerpen samen jouw visie en maken direct transparant wat de financiële impact is van jouw keuzes.

2. Inzicht

Je krijgt een offerte op maat. Wij geloven in transparantie. Je zult misschien wel de meest uitgebreide complete ontvangen die je ooit heeft gehad. Niets laten we aan toeval over. We willen dat je weet wat je koopt en ons daar aan kunt houden!

3. Aan de slag

Bij een getekende offerte gaan we direct aan het werk. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We plannen de werkzaamheden direct in overleg in de agenda

Xenio Gubbels.

Wij zijn als mens geneigd om simpele zaken heel complex te maken, en hoe kan het ook anders? We leven in een drukke wereld waarin we constant worden gestoord.

Bij XL Visie zijn er twee beloftes waar je ons altijd aan mag houden.

1. Het moet werken. 
Al het werk wat wij opleveren doet precies wat het moet doen.
Wel vragen we je de apparatuur goed te onderhouden en goed werkend internet (Wifi) te hebben.

2. Vertrouwen moet je verdienen.  
Wij kunnen elke gelegde kabel verantwoorden en vragen hetzelfde van onze partners. Je hebt altijd inzicht in wat je koopt en waarom dat nodig is. Waar dan ook ter wereld!